Referenciáink

„Nagyon köszönjük Nektek a szép kertünket! Rengeteget segített tapasztalat, tájékozottság, valamint a sok jó ötlet! Nélkületek nem sikerült volna ilyen jól a zöld paradicsomunk! (...) Eltaláltad az ízlésünket és megmaradtál az elképzelésünk mellett - külön jó volt, hogy nem Te egymagad tervezted meg a kertet ahogyan csak Te látod jónak, hanem ötleteket adtál, hagytál választási lehetőségeket.
Kifejezetten hálásak vagyunk, hogy "beleszólhattunk" a munkádba, és a végén olyan jött ki, ami mint Neked, mint nekünk is tetszett. Modern és fiatalos lett, de mégis az ingatlanhoz illő, gyönyörű növényekkel, bokrokkal, páfrányokkal, tökéletes elrendezéssel... Úgy gondoljuk, hogy a lehető legjobb kerttervezőt választottuk! Lendületes, türelmes ötletgazda vagy, méltányos árakkal és jó kapcsolatrendszerrel! Köszönjük szépen!”

Christina


"(...) A kertembe először az összehasonlításokban alacsony árai miatt került, melyet a minőségi munkáival fokozott, teljes megelégedésemre.

A hozzáértése, a munka időbeni, szakszerű elvégzése számomra meggyőző. A felszerelése, gépparkja a szokottnál jóval korszerűbb, hozzáállása, kapcsolata a megbízóval pedig, szerintem minta. Őt és embereit bármikor beengedem a kertembe, vagy a házamba.”

Ákos

„Köszönöm Neked a japánkertemet, bár még nem értünk a végére, mégis számomra a béke és harmónia szigete.
Köszönöm, hogy velem gondolkodtál, hogy az eredmény érdekében nyesegetted a túlzásaimat és mégis pontosan az valósult meg, amit szerettem volna, és hogy azóta is gondját viseled.”

Erika