Kertépítés természetesen

Kertépítés

A kertépítés során felmerülő munkafolyamatok menetének és miértjének bemutatásával, szeretnénk érthetővé tenni tevékenységünk lényegét és a kertész, kertépítő szakma sokrétűségét, lét­jogosultságát.


Az alapoktól elkísérjük:
Bemutatjuk a földmunka lényegét, a rézsűk, lejtők, támfalak, kerti burkolatok és egyéb kerti elemek pozíciójának és szerepének fontosságát. Segítséget nyújtunk a növényválasztásban, igyekszünk a kertjét egész évben sokszínűvé alakítani, a cserjék, fák, sövények vagy örökzöldek ideális kombinációjával. A legmeghatározóbb zöld felület, a pázsit telepítésével és gondozásával kapcsolatban is tanácsot adunk.


Megválaszoljuk kérdéseit:
Legyen vakondháló vagy ne? Gyepszőnyeg vagy kézi fűmagvetés? Öntözőrendszerrel vagy anélkül? Helyszínre szabott és pénztárca barát megoldásokkal megkönnyítjük a döntést. Szolgáltatásainkat a már megépült kertekhez is igazítjuk. Ha utólag szeretne öntözőrendszert telepíttetni, újrafüvesítené a gyepet, vagy a már meglévő kertbe szeretne tipegőt, kerti utat kialakítani, keressen minket bizalommal!


Valódi garanciát vállalunk:

  • Az általunk telepített növényekre
  • A lefektetett gyepszőnyegre
  • A kiszállított fenyőkéreg méretére és fajtájára
  • A kerti építmények és burkolatok süllyedés mentességére
  • Az általunk végzett munka minőségére


Válasszon kertépítési szolgáltatásainkból: